Ibiza eten & drinken

Hoewel wij al jaren op Ibiza komen, hebben we nog steeds veel restaurants niet ontdekt. Er zijn zoveel lekkere eettentjes! We delen graag met je waar wij lekker hebben gegeten. Verspreid over het eiland, dus er zit vast wel eentje bij je hotel of appartement in de buurt…

Anita’s Bar – San Carlos
In San Carles (Carlos) de Peralta bevindt zich dé cultlocatie van het eiland: Anita’s Bar. Anita is inmiddels overleden. In de 60/70-er jaren was Anita’s bar het trefpunt van de hippies die er kwamen om hun post te halen en wat te drinken. Nog steeds zijn hier postvakjes in gebruik. Je kunt hier heerlijk ontbijten en lunchen. De bar bevindt zich in het centrum van San Carles, op een kruising.

El Bigote – Cala Mastella
Naast het strandje Cala Mastella, ligt restaurant El Bigote. Het bijzondere van dit restaurant is, dat je eet wat de pot schaft. Want, wat de visser en tevens eigenaar die dag vangt, staat op het menu. Je kunt eten op twee vaste tijden: 12u of 14u, maar check dit even voor de zekerheid, want de tijden veranderen soms. Een primitieve maar heerlijke keuken op de mooiste en bijzonderste plek op Ibiza! Reserveer wel ruim van tevoren telefonisch 0034 650797633 of persoonlijk:, want het is onder locals erg geliefd! Ooit is hier zelfs de koning van Spanje geweigerd, omdat hij geen reservering had gemaakt! Route: volg San Carlos, vanaf hier staan borden met Cala Mastella, waar je uiteindelijk links moet om het strand te bereiken. 30 minuten rijden vanaf Ibiza stad.